2018年12月16日 星期日

Stad zit vaak onnodig lang in het donker

Winterweer ontregelt treinverkeer
Word abonneearrowspacerNiet goed leesbaar?arrow
spacer
Het Paroolspacer
 
zondag 16 december
Goedemorgen,
Stad onnodig lang in het donker
Het zijn donkere tijden voor Amsterdam. Straatlichten zijn vaak defect en reparaties laten regelmatig te lang op zich wachten. Dit wordt veroorzaakt door slechte bedrijfsvoering van de onderhoudsaannemers.
Stad onnodig lang in het donker
Edwin Evers: 'Ik wil uit dat harnas van radio maken'
Nog een week en dan stopt Edwin Evers (47) met zijn dagelijkse ochtendshow op Radio 538. De vrolijkste, populairste en volgens velen beste dj van Nederland over afscheid nemen, worstelen met de liefde, bescheidenheid en de band met zijn moeder.
Edwin Evers: 'Ik wil uit dat harnas van radio maken'
Winterweer ontregelt treinverkeer
De eerste sneeuw van het jaar, vannacht gevallen, heeft vandaag direct invloed op het treinverkeer van en naar Amsterdam.
Winterweer ontregelt treinverkeer
Het is zo'n ochtend dat meeluisteren levensgevaarlijk is
Prompt word columnist Roos Schlikker meegezogen in een andere conver­satie in het café. 'Hoeveel ruimte denkt ze dat er down-under is? Dat ik de eerste zinnen van het Wilhelmus wil lezen voor ik de liefde bedrijf?'
Het is zo'n ochtend dat meeluisteren levensgevaarlijk is
Ajax ontvangt hekkensluiter De Graafschap
Voor het eerst sinds 2016 speelt Ajax weer een competitiewedstrijd tegen De Graafschap. De Achterhoekers komen zondagmiddag op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Volg het duel vanaf 14.30 uur in dit liveblog.
Ajax ontvangt hekkensluiter De Graafschap
Gregory Sedoc: 'De WK atletiek analyseren is één groot feest'
Deze week op de Klapstoel: voormalig hordeloper Gregory Sedoc, die donderdag in de finale van Expeditie Robinson staat: 'Ik voel me nog steeds Amsterdammer. Dat zal ik mijn hele leven blijven.'
Gregory Sedoc: 'De WK atletiek analyseren is één groot feest'
Studentenarts: 'Druk op student is toegenomen'
Soa's, schurft, heimwee en overspannenheid. Al tachtig jaar weet Bureau Studentenartsen wat de studenten in Amsterdam scheelt. De praktijk begon in de strijd tegen tbc en ziet nu steeds meer buitenlandse studenten.
Studentenarts: 'Druk op student is toegenomen'
Een frame voor mijn activisme
We kunnen niet praten over kunst en activisme zonder te praten over inclusie, betoogt columnist Massih Hutak. 'En we kunnen niet praten over inclusieve resultaten zonder inclusieve processen. Not about me without me.'
Een frame voor mijn activisme
Top 5 meest gelezen
1. Keila werd mishandeld bij NDSM-werf: 'Ik dacht: dit overleef ik niet'
2. Bitcoin van hitcoin tot shitcoin: 'Ik had mijn ogen op de zes nullen'
3. 'Ome Gerrie (84)' maakt korte metten met indringer
4. Nasr Moskee in Oost opnieuw ernstig bedreigd
5. Glennis Grace: 'Ik hunkerde naar liefde'
Facebook
Twitter
iOS-app
Android-app
Amsterdam
Klik hier voor de digitale versie van de papieren krant.
Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail15@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden

沒有留言:

張貼留言