2018年12月24日 星期一

Fijne Kerst!

Met een film cadeau en de uitzending van het Trouw Kerstconcert
Bekijk online versie
Exclusief

Trouw Exclusief
Een journalistiek kijkje achter de schermen bij de redactie, live evenementen en aanbiedingen.

  
Trouw 2018 in vogelvlucht
 

De hoofdredactie heeft een overzicht van de hoogtepunten van 2018 voor u in een film laten verwerken. Bekijk onze journalistieke klappers en beleef hoe we -met u- ons 75-jarig jubileum hebben gevierd.

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2019!

Bekijk het filmpje

  
Film cadeau
 

Ask the Sexpert, geselecteerd voor het Movies that Matter Festival, is nu online exclusief voor Trouw-abonnees te zien. De documentaire schetst een humoristisch portret van de 93 jaar oude dokter Mahinder Watsa: dé man achter de superpopulaire column 'The Sexpert' in de Indiase krant Mumbai Mirror.

Bekijk de film hier

  
Het Trouw Kerstconcert
 

Geniet mee met het Trouw Kerstconcert op Eerste Kerstdag. Met o.a. Trouw-columnisten en optredens. Dit speciale concert zendt Omroep MAX in samenwerking met Trouw uit op Eerste Kerstdag om 13.20 uur op NPO1, direct na de toespraak van Z.M. Koning Willem-Alexander.

Bekijk alvast de eerste foto's

  
Lees meer verhalen over onze journalisten
 

Welke keuzes worden er gemaakt bij het schrijven van artikelen en hoe pakken wij ons onderzoek aan? In deze interviews vertellen journalisten van Trouw hoe ze te werk gaan.

Kijkje achter de schermen

U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van Trouw Exclusief. Wilt u geen aanbiedingen van Trouw Exclusief ontvangen, klik hier om u af te melden
Copyright © Trouw, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言