2018年12月9日 星期日

Beleef Klassieke Concerten met korting!

Betoverend, meeslepend en authentiek!
Trouw
Betoverend, meeslepend en authentiek!
Bekijk online versie
Ontdek Klassieke Concerten

Zin in een bijzondere avond uit? Bezoek een Klassiek Concert in het Concertgebouw Amsterdam of één van de mooiste kerken in Nederland.

Laat u meeslepen door de klanken van authentieke instrumenten tijdens het concert Messiah G.F. Händel of geniet van de vele andere klassieke concerten. 

Beleef het zelf met korting!

Bekijk aanbod
Messiah G.F. Händel
Beleef een bijzondere avond uit!

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk concert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van Pieter Jan Leusink. Ervaar het concert dat intens, krachtig, ontroerend, meeslepend en indrukwekkend zal zijn. Tijdens de uitvoering wordt gebruik gemaakt van authentieke instrumenten en wordt teruggegrepen naar de tijd van Händel. Waant u zich even in een muzikale wereld zonder zorgen in een van de historische kerken van Nederland of Het Koninklijk Concertgebouw.

Tickets nu van €75,00 voor €49,95

Bestel tickets
Matthäus Passion J.S. BACH
De favoriete compositie in de passietijd

De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd. Dirigent Pieter Jan Leusink geniet de reputatie van een onuitputtelijke passie in zijn uitvoeringen die de compositie helemaal tot zijn recht laat komen voor de luisteraar. De integrale Matthäus Passion 31 keer uitvoeren, een ware Bachmarathon. De jaarlijkse traditie in Het Koninklijk Concertgebouw is verankerd bij het Nederlandse publiek waardoor het gezelschap o.l.v. Leusink dit jaar twaalf maal optreedt in de Grote Zaal.  

Tickets nu van €72,50 voor €49,95

Bestel tickets
Mozarts Requiem

Van €75,- voor €49,95
 

Bestel nu
Stabat Mater Pergolesi & Vivaldi

Van €72,50 voor €49,95

Bestel nu
U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van Trouw. Wilt u geen aanbiedingen van Trouw webwinkel ontvangen, klik hier om u af te melden
Copyright © Trouw, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言