2018年11月15日 星期四

Trouw kerstconcert tv-opnames: bent u erbij?

En Trouw-redacteur Maaike van Houten over het geloof
Bekijk online versie
Exclusief

Trouw Exclusief
Een journalistiek kijkje achter de schermen bij de redactie, live evenementen en aanbiedingen.

  
'Geloof kan mensen helpen, maar ook belemmeren'
 

De protestantse kerk beslist deze week of het homohuwelijk gelijk moet worden gesteld aan het heterohuwelijk. Religie & Filosofie-redacteur Maaike van Houten volgt het op de voet. 'Ik ben zelf ook heel erg benieuwd hoe het gaat aflopen.'

Lees het hele interview

  
Lezing Stijn Fens bij tentoonstelling Relieken
 

Op donderdagavond 22 november kunt u samen met Stijn Fens op onderzoek uit in de tentoonstelling Relieken van het Museum Catharijneconvent. Trouw-abonnees maken kans om hierbij aanwezig te zijn.

Laatste kans!

  
De laatste Trouw in het Land: Utrecht
 

Op 6 december hebben we een avond over en met jongeren: Thijs Launspach, psycholoog en schrijver van het boek 'Fokking druk'. Semih Eski, voorzitter van de CNV-jongeren, Lotte Schipper, voorzitter van de jongerenorganisatie van het CDA en Maarten Vogelaar van De Kwekerij. Met borrel na.

Meer informatie en kaarten

  
Opnames Trouw Kerstconcert
 

Op maandag 10 december vinden de opnames plaats van het Trouw Kerstconcert dat op Tweede Kerstdag wordt uitgezonden bij Omroep Max. Trouw-lezers maken kans om aanwezig te zijn bij dit concert. Met optredens van o.a. ZO! Gospel Choir, The Three Degrees, Berget Lewis, Karin Bloemen en Iris Hond.

Maak kans op kaarten

  
Hier is het feestje
 

Ruim 30 jaar maakt Werry Crone foto's voor Trouw en met Hier is het feestje komt hij met een nieuw fotoboek. Uitgangspunt is het Hollands landschap en de wijze waarop wij daarmee omgaan. Trouw-abonnees maken kans op een gesigneerd exemplaar van dit fotoboek.

Doe nu mee

U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van Trouw Exclusief. Wilt u geen aanbiedingen van Trouw Exclusief ontvangen, klik hier om u af te melden
Copyright © Trouw, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言