2018年11月27日 星期二

Onderzoeksjournalist Joop Bouma over de Implant Files

Wat maakt dit onderzoek zo bijzonder?
Bekijk online versie
Exclusief

Trouw Exclusief
Een journalistiek kijkje achter de schermen bij de redactie, live evenementen en aanbiedingen.

  
Bekijk en lees hoe Joop Bouma te werk is gegaan
 

Joop Bouma is al 30 jaar onderzoeksjournalist voor Trouw. Hij werkte anderhalf jaar aan het internationale onderzoek naar de Implant Files. Lees hier de verantwoording over het onderzoel en bekijk de video waarin hij uitlegt hoe dat in zijn werk ging.

Lees en kijk verder

  
De laatste Trouw in het Land: Utrecht
 

Op 6 december hebben we een avond over en met jongeren: Thijs Launspach, psycholoog en schrijver van het boek 'Fokking druk'. Semih Eski, voorzitter van de CNV-jongeren, Lotte Schipper, voorzitter van de jongerenorganisatie van het CDA en Maarten Vogelaar van De Kwekerij. Met borrel na.

Laatste kaarten!

  
Hier is het feestje
 

Ruim 30 jaar maakt Werry Crone foto's voor Trouw en met Hier is het feestje komt hij met een nieuw fotoboek. Uitgangspunt is het Hollands landschap en de wijze waarop wij daarmee omgaan. Trouw-abonnees maken kans op een gesigneerd exemplaar van dit fotoboek.

Doe nu mee

  
Opnames Trouw Kerstconcert
 

Op maandag 10 december vinden de opnames plaats van het Trouw Kerstconcert dat op Tweede Kerstdag wordt uitgezonden bij Omroep Max. Trouw-lezers maken kans om aanwezig te zijn bij dit concert. Met optredens van o.a. ZO! Gospel Choir, The Three Degrees, Berget Lewis, Karin Bloemen en Iris Hond.

Alleen vandaag nog!

U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van Trouw Exclusief. Wilt u geen aanbiedingen van Trouw Exclusief ontvangen, klik hier om u af te melden
Copyright © Trouw, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言