2018年11月13日 星期二

Exclusieve voorpremière DE GRINCH

€7,50 per ticket | 28 november
Trouw
€7,50 per ticket | 28 november
Bekijk online versie
Exclusieve voorpremière DE GRINCH
Voor maar €7,50 per ticket
Als lezer krijg je de unieke kans om als eerste de nieuwe familiefilm DE GRINCH te zien in de bioscoop. Mis het niet en bestel hier snel jouw tickets voor deze exclusieve 3D voorvertoning op woensdag 28 november a.s., voor de speciale actieprijs van €7,50. De film wordt vertoond in de Nederlands gesproken versie, in 3D.

Het is nooit te vroeg om je te ergeren aan Kerstmis
DE GRINCH is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Despicable Me films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch.

Bestel nu jouw tickets voor de exclusieve voorpremière en mis het niet!
Bestel tickets
U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van Trouw. Wilt u geen aanbiedingen van Trouw webwinkel ontvangen, klik hier om u af te melden
Copyright © Trouw, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言