2018年10月19日 星期五

U bent welkom bij Trouw in Middelburg

Bekijk online versie
Exclusief

Trouw Exclusief
Haal meer uit uw krant met Trouw Exclusief

  
Trouw in het land: Middelburg
 

Onder het motto 'Lang leve de kerk!' kijken we samen met onze gasten met optimistische blik naar wat de kerk in deze tijd voor mensen kan betekenen. Met o.a. Stijn Fens, Saskia van Meggelen, Nico de Fijter, Everard de Jong en nog meer interessante sprekers. Donderdag 1 november, Middelburg.

Koop nu uw kaarten

  
1 INTERVIEWER-10 GEBODEN-100 SCHRIJVERS
 

De 'Tien Geboden'-serie van Arjan Visser is een instituut. Vragen over geloof, opvoeding, relaties; elk onderwerp komt tijdens het gesprek aan bod. Trouw-abonnees maken kans op een gesigneerd exemplaar.

Doe nu mee

  
Nacht van de Theologie
 

God is terug! Op allerlei plekken is een hernieuwde aandacht voor religie te zien. Wat betekent dat, voor geloof, religie en theologie? Die vragen staan centraal bij de jaarlijkse Nacht van de Theologie, op 27 oktober in Hilversum. Trouw-lezers kunnen hier met korting heen.

Kaarten met korting

  
Nationaal Religiedebat
 

Waarom hebben sommige mensen religieuze ervaringen en anderen niet? Bestaat er zoiets als een Godspot? De vraag die centraal staat: ben je gek als je gelooft? Op 30 oktober vindt het Nationaal Religiedebat plaats in Amsterdam. Trouw-lezers kunnen hier met korting heen.

Koop uw kaarten met korting

U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van Trouw Exclusief. Wilt u geen aanbiedingen van Trouw Exclusief ontvangen, klik hier om u af te melden
Copyright © Trouw, alle rechten voorbehouden.

沒有留言:

張貼留言