2017年12月30日 星期六

Astrid Holleeder: Ik heb spijt dat ik Wim niet heb vermoord

'Ik heb pas rust als hij er niet meer is' Astrid Holleeder leeft ondergedoken sinds haar broer, crimineel Willem Holleeder, vanuit de cel opdracht zou hebben gegeven haar om te brengen vanwege haar getuigenis tegen hem. "Dat snap ik. Ik wist dat ik Samenleving Arbeidsbeperkten vinden geen werk Mensen met een arbeidsbeperking konden voorheen vaak terecht bij een sociale werkplaats, maar moeten nu werk zien te vinden bij een reguliere werkgever. Dat lukt amper. Een uitzichtloze situatie Voer voor discussie Het Rotterdam van vroeger is een vale herinnering In Rotterdam zal geopenbaard worden hoe snel diversiteit in verdeeldheid is gemuteerd, schrijft columnist Sylvain Ephimenco. "Groepen van verschillende etniciteit, kleur of geloof sluiten zich op in Verder in het nieuws vandaag IOC-lid en oud-minister Camiel Eurlings biedt na 2,5 jaar excuses aan voor het mishandelen van zijn ex-vriendin. Zij klaagde Eurlings onlangs aan, maar de twee
30 december 2017
Klik hier als deze mail niet goed leesbaar is
Goedemiddag,
Een lafaard noemt Astrid Holleeder haar broer Willem, omdat hij anderen het vuile werk voor hem laat opknappen. Verder pleiten twee hoogleraren voor een eeuwigdurende kalender en blijkt ijszwemmen een sport voor echte bikkels.
'Ik heb pas rust als hij er niet meer is'
'Ik heb pas rust als hij er niet meer is'
Astrid Holleeder leeft ondergedoken sinds haar broer, crimineel Willem Holleeder, vanuit de cel opdracht zou hebben gegeven haar om te brengen vanwege haar getuigenis tegen hem. "Dat snap ik. Ik wist dat ik mijn doodvonnis tekende."

Samenleving
Arbeidsbeperkten vinden geen werk
Arbeidsbeperkten vinden geen werk
Mensen met een arbeidsbeperking konden voorheen vaak terecht bij een sociale werkplaats, maar moeten nu werk zien te vinden bij een reguliere werkgever. Dat lukt amper. Een uitzichtloze situatie ligt op de loer.

Moet 1 januari altijd op een maandag vallen? Twee Amerikaanse hoogleraren vinden van wel. Zij pleiten voor de invoering van een nieuwe, eeuwigdurende kalender met schrikkelweken.

Voer voor discussie
Het Rotterdam van vroeger is een vale herinnering
In Rotterdam zal geopenbaard worden hoe snel diversiteit in verdeeldheid is gemuteerd, schrijft columnist Sylvain Ephimenco. "Groepen van verschillende etniciteit, kleur of geloof sluiten zich op in bunkers van vijandigheid."

Verder in het nieuws vandaag
IOC-lid en oud-minister Camiel Eurlings biedt na 2,5 jaar excuses aan voor het mishandelen van zijn ex-vriendin. Zij klaagde Eurlings onlangs aan, maar de twee schikten met het OM.

De PvdA-fractie praat binnenkort over de toekomst van Tweede Kamerlid William Moorlag. De in opspraak geraakte politicus zou zijn gevraagd op te stappen.

In Iran vindt een herdenking plaats die vooral steun aan de overheid moet tonen, na twee dagen van demonstraties tegen de regering.

Religie & Filosofie
Hier ligt Poot, hij is dood
Wat we op onze grafzerk zetten, zegt iets over wie we zijn of willen zijn. Het grafschrift is tegenwoordig losgezongen van het graf, ziet grafschriftenkenner Sam Janse. Het is een manier geworden om iemand mee te typeren, te plagen, te bekritiseren.

Uitgelicht
Nieuwjaarsduik? Echte bikkels zwemmen door
Nieuwjaarsduik? Echte bikkels zwemmen door
Wie denkt dat hij een held is na een Nieuwjaarsduik, moet zich eens in ijszwemmen verdiepen. Fergil Hefterman wil Nederland warm laten lopen voor de sport. "Iedereen kan het. Het is gewoon een kwestie van gewenning."

Volg Trouw op
Klik hier voor de digitale versie van de papieren krant

Neem een abonnement op Trouw
Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail15@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2017 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden

沒有留言:

張貼留言